• DOLAR 32.604
  • EURO 34.731
  • ALTIN 2518.901
  • ...

Umre turlarına katılmak için artık umre fiyatlarını düşünmenize gerek yok! İnanç Turizm her yıl olduğu gibi bu yıl da size en uygun Umre fiyatlarını sunmayı başarıyor. Uygun Umre fiyatları aradığınız zaman siz de hemen bizlere ulaşmalısınız. inancturizm.gen.tr sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçerek fiyat almanız mümkün. Sizin için özel olarak belirlenecek olan fiyatlar sayesinde siz de hayallerinizi daha fazla ertelemek zorunda kalmadan bu turlara katılabileceksiniz. Bizi tercih eden müşterilerimiz için uygun kampanyalar ve indirimler ile en uygun fiyatları belirliyoruz. Ayrıca Umre turlarına katılmak için erkenden rezervasyon yaptırırsanız erken rezervasyon avantajlarından da yararlanabiliyorsunuz.

Umre yolculuğunuzun iyi başlaması bu turların iyi gitmesini sağlar. Bizler de yolculuklara THY`nin konforlu uçakları ile başlamaktayız. Ayrıca konaklama alanı olarak Umre`ye yakın olan 5 yıldızlı oteller tercih edilir. Konforun bu kadar üst seviye tutulması turların da konforlu olmasını sağlamaktadır. Ayrıca sizleri yürütmemek için Umre içerisindeki ulaşım için de yine özel araçlar kullanmaktayız. Hijyenik ve konforlu olan bu araçlar sayesinde de tüm dini görevlerinizi yorulmadan hızlı bir şekilde yapabiliyorsunuz. Ayrıca Umre içerisinde dolaşmak istediğinizde de yine sizlere eşlik eden rehberlerimiz sizlere yardımcı olacaklardır.

Umre turları için her zaman deneyimli rehberlere ihtiyaç duyulur. Bu ihtiyaca en iyi karşılığı verebilmek için en iyi rehberler ile çalışmayı tercih ediyoruz. Her birisi alanında uzman olan rehberlerimiz sizlere Umre yolculuğunuz boyunca eşlik edecek ve tüm sorunlarınızda yanınızda olacaklardır. Ayrıca dini görevlerinizi yerine getirmek istediğinizde de yine rehberlerimiz sizlere yardımcı olacaklardır. Bu sayede hiçbir konuda bilginiz olmasa dahi rehberlerimiz sayesinde her şeyi sorunsuz bir şekilde yapabileceksiniz.

Umre turlarına katılacağınız zaman hangi firmaları seçtiğiniz hiç kuşkusuz en önemli konulardan bir tanesidir. Doğru firmalar ile çalışmak önemlidir. Doğru firmalar ile çalışabilmek için de araştırmalarınızı doğru bir şekilde yapmanız gerekiyor. İnanç Turizm olarak bizleri tercih eden müşterilerimiz için her zaman en iyisini sunduk ve sunmaya da devam ediyoruz. Eğer siz de bu turlara en iyi firmalar ile katılmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.