• DOLAR 32.391
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.742
  • ...

Shrink paketleme günümüzde birçok alanda tercih edilen en ekonomik ve en kaliteli paketleme şeklidir. Shrink paketlemenin çok tercih edilmesine bağlı olarak birçok shrink makinası çeşidi bulunmaktadır. Shrink paketleme kullanıldığı ürünlere faydaları şu şekilde olmaktadır. Ambalajlarda şeffaf modern bir görünüm sağlar.

            Üretimi shrink makinaları otomatik olduğu için seri üretim yapılmaktadır. Shrink şeffaf üretildikleri için ambalaj içi ürünlerin ve etiketlerinin kolay görünümünü sağlamaktadır. Shrink makina üretimleri çok fazla iş gücü gerektirmeden otomatik çalışan makinalarda en ucuz şekilde üretim ve maliyet imkânı sağlamaktadır. Shrink makinalarında üretilen ambalajlar gayet sağlam ve kolay taşınma özelliğine sahiptirler.

 Shrink Makina Çeşitleri Nelerdir?

 - k2 tam otomatik shrink makinası

 - k1 yarı otomatik shrink makinası

 - k3 mobilya kullanımları için yarı otomatik shrink makinası

 - k4 mobilya ambalajında kullanılan tam otomatik shrink makinası

 - k5 kapak küvezli shrink ambalaj makinasi

 - k6 yarı otomatik tünelli shrink makinası

            Başta olmak üzere dolum, kesme, çemberleme, vakumlu üretim yapan shrink makinaları bulunmaktadır.

 Shrink Makinasını Firmalar Tercih Etmekte Midir?

            Shrink makinaları tüm alanlarda ambalaj üretebildiği ve bunu da çok cüzi rakamlara yapabildiği için birçok sektörde tercih edilmektedir. Az iş gücü ile büyük işler yapmaya yarayan makinalar her sektörde gönül rahatlığı ile kullanılmaktadır. http://www.maripak.com/shrink-makinasi/ sayfasında yer alan yazıda aradığınız sorulara cevap bulabilirsiniz.

 Hangi sektörler shrink makinası ve shrink paketleme kullanmaktadırlar?

            Gıda, kırtasiye, kitap, kozmetik, sanayi, plastik, porselen, temizlik, sağlık, tekstil, lojistik alanları başta olmak üzere tüm alanlarda shrink makinası ve shrink paketleme sistemleri tercih edilmektedir.