• DOLAR 32.515
  • EURO 34.884
  • ALTIN 2484.298
  • ...
HÜDA PAR şehit ve Yusufî aileleri ile bayramlaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR GİK Üyesi Salih Demir ile partinin Adana İl Başkanı Veysel Yavuz, 90`lı yıllarda PKK tarafından şehit edilenlerin aileleri ile 28 Şubat ve FETÖ mağduru mahkûmların ailelerine bayram ziyaretinde bulundular. İl ve ilçe teşkilatlarından yetkililer ile bayan partililerin de iştirak ettiği ziyarette ailelerin bayramları tebrik edildi.

“İslam Davası uğruna can veren şehitler ümmetin iftiharıdır”

HÜDA PAR heyeti ilk olarak 90`lı yıllarda PKK tarafından şehit edilen Vasfi Tekin, Mahsun Kavak ve Hüseyin Şen`in ailelerini ziyaret ettiler. Ailelerle bayramlaşan partili heyet, İslam Davası uğruna can veren şehitlerin ümmetin iftihar ve bereketi olduğunu belirttiler. Şehit ve Yusufîlerin ailelerinin tüm ümmete emanet olduğunu dile getiren HÜDA PAR Adana İl Başkanı Veysel Yavuz, bunun farkında olduklarını söyledi.

“Hükümet, 28 Şubat ve FETÖ mağduru mahkûmlar konusunda adım atmalı”

28 Şubat ve FETÖ mağduru mahkûmların ailelerini de ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, Yusufî ailelerle de bayramlaştı.

Geçmişte Müslümanların çok büyük bedeller ödediğine işaret eden HÜDA PAR Adana İl Başkanı Veysel Yavuz, “Özellikle 90`lı yıllarda PKK, ETÖ ve FETÖ tarafından mağdur edilen insanların haddi hesabı yok. Geçmişte olduğu gibi şimdi de bu ihanet çeteleri halkımıza zarar vermeye devam ediyor. Halı hazırda FETÖ`cü polis, savcı ve hakimlerin mağdur ettiği yüzlerce Yusufî mahkum cezaevlerinde yatıyor.” dedi.

Hükümetin, 28 Şubat ve FETÖ mağduru mahkûmları bir an önce görmesi gerektiğini ifade eden Yavuz, bu konuda mutlaka adım atılması gerektiğini vurguladı.

Öte yandan, HÜDA PAR heyeti tarafından ziyaret edilen şehit ve Yusufî ailelere, Yasin Börü ve arkadaşları adına başlatılan kampanya kapsamında kurban eti de ulaştırıldı. (İLKHA) 
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir