• DOLAR 32.365
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2324.938
  • ...
HÜDA PAR Ağrı'da halkla bayramlaşıp kurban eti dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Ağrı İl Teşkilatı, kentte düzenlenen programla halka bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti, ‘Umut Kapısı Gıda Bankası tarafından başlatılan ‘Yasinler kurban dağıtmaya devam ediyor’ kampanyası kapsamında da muhtaçlara kurban eti dağıttı.

HÜDA PAR Ağrı İl Teşkilatı tarafından  düzenlenen bayramlaşma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bayramlaşmadan önce Kur’an-ı Kerim okundu. Tilavetten sonra HÜDA PAR Merkez İstişare Kurulu Üyesi M. Ali Ortaç bir konuşma yaptı.

Konuşmasında Kurban Bayramı’nın ilk gününde PKK’nin Van’da gerçekleştirdiği saldırıyı hatırlatan Ortaç, bu tür saldırılara maruz kalan mazlum halkın, PKK’nin karanlık yüzlerini apaçık şekilde gördüğünü söyledi.

28 Şubat ve FETO’nün kirli kumpaslarıyla tutuklanan yüzlerce Müslümanın suçsuz yere zindanlara konulduğunu söyleyen Ortaç, ortada büyük bir adaletsizliğini olduğunu ve bir an önce bu mağduriyetin giderilmesi gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR İl Teşkilatı muhtaç ailelere kurban eti dağıttı

HÜDA PAR İl Teşkilatı ayrıca Umut Kapısı Gıda Bankası tarafından başlatılan ‘Yasinler kurban dağıtmaya devam ediyor’ kampanyasına destek kapsamında kentteki muhtaç ailelere Mustazaflar Cemiyeti aracılığıyla kurban eti dağıttı.

Konu hakkında konuşan Ağrı Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu Başkanı İlhami, desteklerinden ötürü HÜDA PAR’a teşekkür etti. (İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir