• DOLAR 32.331
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2282.613
  • ...
"15 Temmuz Vatan Şehitleri Parkı" açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı'da Yenişehir Stadyumu'nun yanında 200 dönümlük arazi üzerine kurulan "15 Temmuz Vatan Şehitleri Parkı" AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Ağrı Valisi Musa Işın, Ağrı AK Parti Milletvekili Nesim Gökçe ve Ağrılıların katılımıyla park hizmette açıldı.

200 dönümlük arazide 4 binin üzerinde ağaç, 13 çocuk oyun yeri kafeterya, restorant ve dinlenme alanının yapıldığı park, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, kurdele kesildi.

Programda yapılan konuşmalarda, "Üç beş ağaç için milleti sokağa dökenler 15 Temmuz'da sesleri dahi çıkamadı. Gezi olayların oluşmasında yine FETÖ'nün parmağı vardı. Halkımızın huzurunu kimse kaçıramayacaktır. İster FETÖ ister, PKK ister de DAİŞ olsun asla bunlara karşı taviz verilmeyecek ve sergilene dik duruş her daim kararlılıkla sürdürüecektir. Ağrılı kardeşlerimiz bu gibi hizmetlere layıktır. PKK 10 ila 13 yaşlarındaki çocukların eline silah verip dağa götürüyor ve öldürtüyor. Oysa bu yaşlardaki çocukların olması gereken yerler oyun alanları, okul ve parklardır." denildi. (İLKHA) 





















Bu haberler de ilginizi çekebilir