• DOLAR 32.563
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2489.29
  • ...
Silahlı saldırıda hayatını kaybeden şahıs bekçi çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 28 yaşındaki Ercan Gültekin’in bir süre önce göreve başlayan mahalle bekçisi olduğu öğrenildi. Olayı duyan bekçinin babası ise kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre; olay ilçenin Tepebaşı Mahallesi Kilise Caddesi’nde saat: 20.15 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen 2 kişi, 28 yaşındaki Ercan Gültekin ile M. A’ya (24) silahla ateş açarak kaçtı.

Şahısların kaçarken 'İhanetçiyi öldürdük' diye bağırdıkları iddia edildi. Saldırıda ağır yaralanan Gültekin çevredeki vatandaşlar tarafından özel bir araçla ilçedeki özel İpekyolu Hastanesine kaldırıldı.

Gültekin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ercan Gültekin'in bir süre önce Kızıltepe'de mahalle ve çarşı bekçisi olarak göreve başladığı öğrenildi.

Bu arada oğlunun saldırıya uğradığını öğrenen baba Erkan Gültekin'in de kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılan ve hayati tehlikesi olmayan M.A.’nın tedavisi ise devam ediyor.

Olayı gerçekleştirdikten sonra motosiklet ile kaçan iki şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.  (M. Salih Keskin/Mehmet Aslan – İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir