• DOLAR 32.312
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2308.616
  • ...
Yetim ve dar gelirli ailelerin çocuklarına yardım yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batmanlı genç turizmci, kentte dar gelirli ailelerin çocuklarına ve öğrencilere “Karanlığa bir ışık sen de yak” projesi kapsamında bin adet giysi ve ayakkabı yardımında bulundu. Ayrıca, engelli bir gence de, bir adet tekerlekli sandalye hediye edildi.

Yaptığı yardımlar hakkında açıklamada bulunan Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm ve Otel İşletmeciler Birliği Başkanı Hüseyin Aslan, Kurban Bayramı öncesi yetim ve dar gelirli ailelerin çocuklarını sevindirmek istedikleri için bu yardımı yaptığını söyledi.

Ayrıca Aslan, Şirinevler Mahallesi'nde ikamet eden doğuştan engelli Hayyam Tirki'ye (24) bir adet tekerlekli sandalye hediye etti. Engelli bireylere her zaman sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Aslan, yapılan yardımlar sayesinde engellilerin çok mutlu olduğunu belirtti.

Daha önce öğrencilere "Karanlığa bir ışık sen de yak" projesi kapsamında yaklaşık 50 bin kitap dağıttıklarını vurgulayan Aslan, "Bu yıl Kurban Bayramı öncesinde durumu iyi olmayan ve yetim olan öğrencilerimizi giydirdik. Engelli kardeşlerimize de yardımcı olduk, mutluyuz. Yardımlarımız devam edecektir. Öğrenci kardeşlerimize ayakkabı, tişört ve gömlek hediye ederek, sevinmelerini sağladık." dedi.

Kendilerine yardım yapılan çocukların aileleri de sevinçlerini dile getirerek, yardım yapan Aslan'a teşekkürlerini ilettiler. (M.Fatih Akgül-İLKHA) 


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir