• DOLAR 32.376
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2325.58
  • ...
Hosting.com.tr kaliteli ve hızlı hosting – domain hizmeti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hosting ve domain hizmetleri, web sitesi sahiplerinin en çok önemsediği hizmetler arasında. Domain, yani web sitesi alan adı oldukça önemli, kaliteli bir domain ile marka olabilir, hizmet ve ürünleri belki de dünyaya tanıtabilirsiniz. Domain satın alma konusunda nasıl ilerlemek gerekiyor, en uygun fiyatlı domainler nereden alınır? Com, net, org, İstanbul ve diğer yeni uzantılar ile ilgili hizmet sunan yerli, kaliteli domain ve hosting firmalarından en iyisi hangisi, gibi sorulara yanıt vereceğiz.

Domain nasıl alınır?

Alan adı tescil işlemlerinde, ICANN sertifikalı kurumsal alan adı firmaları ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Domainde yerli firmalar içinde en hızlı ve en etkili hizmeti verenlerden bir tanesi olan hosting.com.tr bu anlamda en iyi firmalar içinde yer alıyor. Yeni domain uzantıları ve sektörel domain uzantılarında da onlarca seçenek sunan site üstünden hemen domain satın alabilirsiniz. Domain satın alırken, kredi kartı ile saniyeler içinde bilgilerinizin güncellemesi yapılır ve artık internet dünyasında bir arsanız olmuş olur. Domain tescil konusunda yabancı firmalar da tercih edilebilir ama destek konusunda, canlı destek alanında en iyi seçeneği yerli firmalar sunar, hosting.com.tr gibi firmalar bunu yapabiliyor.

Domainde yalnızca tescil değil, transfer de önemlidir. Eğer domain alım satımı ile ilgilenen biriyseniz domain transferi alanında da hosting.com.tr iyi fırsatlar sunuyor. Zaman kaybetmeden hızlıca domain aktarımı yapılan site ile, hem iç ve dış transferler yapılabiliyor hem de güvenli bir şekilde aktarım sağlanıyor. Bunun yanı sıra domain güvenliği, gizliliğini sağlamak adına who is hizmeti de önemli. Hosting.com.tr bunu da sunmaktadır.

Hosting paketleri

Alan adının ardından en önemli konu ise hosting. Hosting, alan adının barındığı servistir ve hızlı bir hosting site için önemlidir. Hosting alanında birçok kişinin tercihi olan wordpress hosting paketleri ile, wp alt yapısı kullanan kişiler uygun fiyata wordpress hosting alabilmekteler. Wordpress hosting paketlerini incelerseniz en uygun fiyat, ülke çapındaki domain ve hosting firmaları içinde hosting.com.tr de olmaktadır. Farklı alım çeşitleri, ödeme kolaylıkları, avantajları sayesinde siz de hızlı bir şekilde web sitesi sahibi olabilirsiniz. Hosting paketlerini incelemek, fiyatları görmek için anında hosting.com.tr ye bakın, online destek ile müşteri temsilcileri her konuda bilgi vermektedir.

Bulut sunucular ile güvenilir hosting

Bulut sunucular, kaliteli bir şekilde hızlı veri alışverişi sağlamaktadır ve bu sayede, kaliteli bilişim alt yapısı sunulabiliyor. Hosting.com.tr de bulut alt yapısını kullanmaktadır, eğer modern işletim sistemi alt yapısı ile, gelişmiş wordpress hosting denemek ve dijitalde fark yaratmak istiyorsanız firma hizmetlerine mutlaka göz atın. Aynı zamanda bayi hosting paketleri ve diğer hosting seçenekleri de sitede sunulmuştur. Domain, hosting ve diğer hizmetler en uygun fiyata, hosting.com.tr`de sizi bekliyor…

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir