• DOLAR 32.482
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2440.958
  • ...
HÜDA PAR, `Birlik Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi`ne katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Valiliğinin daveti üzerine HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat ile Başkan Yardımcılar ve partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın da katıldığı ‘Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi`ne destek verdi.

 ‘15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda, düzenlenen ‘Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi`ne katılan HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat ile partililer, mitinge destek vererek, protokoldeki yerini aldı.

Parti olarak ‘Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi`ne katıldıklarını belirten  HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, 15 Temmuz darbe girişiminde de ilk günden itibaren Gaziantep`te düzenlenen darbe karşıtı gösterilere destek verdikleri gibi bugün de düzenlenen mitinge katılarak destek verdiklerini söyledi.

Erat, geçtiğimiz hafta bir düğüne düzenlenen bombalı saldırı sonucu 55 kişinin hayatını kaybettiği ve 94 kişinin de yaralandığını hatırlatarak, özellikle de son zamanlarda artan bombalı saldırılara dikkat çekerek, sivil insanların bulunduğu alanlara bu tür saldırılar gerçekleştirilmesinin ne sebeple olursa olsun asla kabul edilemeyeceğini vurguladı.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir