• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR, Gaziantep katliamı mağdurlarını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı, Gaziantep`te bir düğüne gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak ailelere başsağlığı diledi.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat ile partililer, bombalı saldırıda 5 yaşındaki kızı Semanur Özer ile 12 yaşındaki kardeşi Kerem Özer`i kaybeden Mehmet Özer`e taziye ziyaretinde bulundu.

Acılı baba ve ağabey Mehmet Özer`e başsağlığı dileyerek taziyelerini sunan HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, “İnşallah bu acıların hep birlikte üstesinden geleceğiz. Bizim birliğimize, beraberliğimize ve milletçe bütünlüğümüze yapılmış bir saldırıdır.” dedi.

Sivil ve masum insanların hedef alınmasının kesinlikle kabul edilemeyeceğini belirten Erat, saldırıyı gerçekleştirenleri lanetlediklerini söyleyerek, buradan da Pervarililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`ndeki (PER-DER) taziyeye katıldı.

Hayatını kaybedenlerin ailelerine taziyelerini sunan Erat, acılarını paylaştıklarını belirterek, parti olarak her zaman halkın yanında olduklarını vurguladı.

HÜDA PAR heyeti okunan Kur`an-ı Kerim`i dinleyerek yapılan dualara eşlik ettikten sonra buradan ayrıldı.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir