• DOLAR 32.579
  • EURO 34.889
  • ALTIN 2438.203
  • ...
Esnaftan elektrik kesintilerine tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karlıova`da kuaför, internet kafe, marketler ve fatura tahsilât vezneleri gibi birçok iş yeri, yaşanan kesinti nedeniyle işe ara vermek zorunda kaldı. Kesintilere tepki gösteren esnaf ve vatandaşlar sorunun çözülmesini bekliyor.

Karlıova Esnaf Oda Başkanı Ali Bingöl son günlerde ilçe genelinde peş peşe yaşanan elektrik kesintilerine tepki göstererek, sorunun bir an önce çözülmesi ve esnafın mağdur olmaması için çareler bulunması gerektiğini belirtti. Bingöl, elektrik kesintilerinin ticari yaşamı durma noktasına getirdiğini söyledi.

“Son günlerde artan elektrik kesintileri esnafımızı canından bezdirdi.” diyen Bingöl, “Bizler her zaman devletimizin yanındayız ama devletimizin de esnafına sahip çıkmasını bekliyoruz. Elektrik kesintileri hem esnafımızı hem de vatandaşlarımızı mağdur ediyor. Konuya bölge milletvekillerine de yansıtmak istiyoruz. Çünkü Karlıova`da yıllardır elektrik sorunu var ve hiçbir şekilde bu sorunların iyileşme adına ilerleme yaşadığına tanık olmadık. Artık bu sorunun çözülüp ilçe esnafı ve halkı elektrikten dolayı yaşadıkları mağduriyetin giderilmesini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlçede yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı bazı market sahipleri ise dondurucuların bozulduğunu ve sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı bazı ürünleri çöpe atmak zorunda kaldıklarını söylediler. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir