• DOLAR 32.535
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2488.734
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Gaziantep’e geldi.

Saat 14.55’te Gaziantep Havalimanı’na inen Erdoğan’ı Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve protokol üyeleri karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaştıktan sonra Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile alandan ayrılarak Gaziantep Valiliği’ne doğru hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişi öncesi havalimanı ve çevresinin yanı sıra bölgede yoğun güvenlik önlemi alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bulunduğu otobüsün geçiş güzergâhında üst düzey önlem alınırken, helikopterler de havadan kontrol sağladı.

Erdoğan'ın, Gaziantep'te bombalı saldırının gerçekleştirildiği bölgede incelemelerde bulunması, çeşitli ziyaretler ile ‘15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenecek olan ‘Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik’ Mitinginde halka hitap etmesi bekleniyor.

Öte yandan, Erdoğan’ın konvoyunda zincirleme kaza meydana geldi. Çevik kuvvet polislerini taşıyan otobüs ile koruma araçlarının da karıştığı kazada yaralanan olmadı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir