• DOLAR 32.331
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2295.889
  • ...
SON DAKİKA
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Gaziantep'te taziyelere katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 55 kişinin hayatını kaybettiği ve 94 kişinin de yaralandığı düğün saldırısında hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak için Gaziantep’e geldi.

Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi’nde 20 Ağustos günü bir kına gecesi merasimine yönelik yapılan bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dilemek için kente gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, ilk olarak Gaziantep Valiliğini ziyaret etti.

Daha sonra Bakan Kaya, Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve diğer ilgililerle birlikte düğün saldırısında 55 kişinin hayatını kaybettiği ailelere taziye ziyaretinde bulunup başsağlığı diledi.

Bombalı saldırının meydana geldiği sokakta inceleme yapan Bakan Kaya, daha sonra ise patlamada yakınlarını kaybeden Akdoğan, Urtekin ve Kayar ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Urtekin ailesini ziyaretinde bir süre Suphi Urtekin ile sohbet eden Kaya, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Bakan Kaya, taziye ziyaretlerinin ardından saldırının yapıldığı sokakta incelemelerde bulunarak, Vali Yerlikaya ve Şahin’den bilgi aldı.

Türkiye’deki birlik ve beraberliği bozmak isteyenlerin amacına ulaşamayacağını belirten Kaya, hayata geçirilmek istenen oyunların hep birlikte durarak bozulacağını belirterek, bombalı saldırıyı lanetledi. Son olarak damat Nurettin Akdoğan ile ailesini ziyaret eden Kaya, bir süre acılı aileyi dinledi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir