• DOLAR 32.384
  • EURO 35.072
  • ALTIN 2326.267
  • ...
`FETÖ`cülerin durduğu yer İsrail`in durduğu yerdir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

15 Temmuz darbe girişimi ve ardından yaşanan gelişmeler hakkında konuşan Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren, 17- 25 Aralık operasyonlarından sonra her şeyin açığa çıktığını söyleyerek, “Bunların durduğu yer İsrail`in durduğu yerdir.” dedi

Taşgetiren, “Adamlar burnumuzu sürtmek istiyorlar, İslam dünyasına, bakın etkisizsiniz, etkisiz elemansınız, boşuna diklenmeyin demeye getiriyorlar. Bu darbe de belki o manada bir şey olacaktı. Bir diz çöktürme olacaktı. ” dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi tarafından düzenlenen Müstakil Düşünceler etkinliğinin konuğu olan Taşgetiren, işadamlarına, FETÖ tarafından yapılan 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından yaşananlar hakkında bilgiler verdi.

 “Durdukları yer İsrail`in durduğu yer”

17-25 Aralık`tan sonra birçok şeyin ayan beyan ortaya çıktığına dikkat çeken Taşgetiren, “17-25 Aralık operasyonu devreye girdi, başbakana, bir takım işadamlarını hedef alan bir operasyon. Ondan sonra hadise, çok böyle ayan beyan ortaya çıktı ve o günden bu yana bir mücadele sürüyor. Ben şey dedim zaman zaman soruldu, bunları peki İsrail mi güdüyor, MOSSAD mı güdüyor, CIA mi güdüyor bunları? Elimde somut bir şey yok ama durdukları yer İsrail`in durduğu yer, durdukları yer Amerika`nın durduğu yer, durdukları yer Avrupa`nın durduğu yer ve bizim seçtiğimiz insanlara karşı buralarda birlikte hareket ediyorlar. Politikaları üst üste örtüşüyor” ifadelerini kullandı.

“Cemaatin önündeki insanların karakteri önemli”

Cemaatin önündeki insanların, karakterinin önemli olduğunu belirten  Taşgetiren, “Buna Mürşit deniyor. Tasavvufta Mürşit denir. Mürşit, yani bana göre Allah`tan en çok korkan adam olmalı Mürşit. Allah`ın azametini en iyi bilen adam olmalı Mürşit. Yani Allah`ın azametini bilen insanın kibre düşmesi söz konusu olmaz, olmamalı.” diye konuştu.

Milletin kararlılığı, milletin birliği, milletin beraberliği ve Allah`ın yardımıyla,  15 Temmuz Darbe Girişiminin atlatıldığını hatırlatan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses de,Bundan sonra da tek güvencemiz yine Allah`ın yardımı ve milletimizin birliği ve beraberliğidir. Hamdolsun bazı hadiseler milletin birliği ve beraberliğini kuvvetlendirici istikamette. Sanki bu noktada bir temel taşı görevi görmekte” dedi.

 “İstikbal daha güzel olacak”

Geleceğin ülke adına daha güzel olacağına inandığını söyleyen Gürses, “Allah milletimizin yardımcısı olsun. Genel tabloya baktığımızda istikbal daha da güzel olacaktır. Ama bu sıkıntılı günleri aşmak için tek ihtiyacımız beraber olmamız, bir olmamız ve Allah`a güvenip çok çalışmamızda yatıyor.” diye konuştu. (Zeki Aras –İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir