• DOLAR 32.571
  • EURO 34.905
  • ALTIN 2437.781
  • ...
Elazığ`daki patlamada ağır yaralanan kamyoncu o anları anlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

18 Ağustos Perşembe günü sabah 09.30 sıralarında Elazığ Emniyet Müdürlüğüne yapılan bombalı saldırıda ağır yaralanan Abdülbasit Özdemir o anları anlattı. Patlama sonrası Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak yoğun bakıma alınan Özdemir tedavi gördüğü yoğun bakımdan, 6 gün sonra normal servise alındı.   

Patlama esnasında kamyonuyla Hatay`dan Bingöl`e yük taşıyan ve kırmızı ışıkta beklerken bombalı aracın infilak etmesi sonucu ağır yaralanan sürücü Abdülbasit Özdemir o anları İLKHA`ya şöyle anlattı

“Hatay`dan Bingöl`e demir taşıyordum ve Çaydaçıra kavşağına geldiğimizde kırmızı ışıkta bekledim. Yeşil ışık yandığı zaman bir anda o minibüs yaya kaldırımına çıktı. O an anlam veremedim bunu niçin yaptığına. Yaya yolu bitince araç yoluna girdi tekrar. O esnada beni sıkıştırmaya çalışıyordu ve bir anda patlama gerçekleşti. Ondan sonrasını 6 gün sonra yoğun bakımdan uyanınca öğrendim.”

“Bu saldırıların arkasındaki güç belli”

6 gün sonra yoğun bakımdan çıkarılan sürücü Abdülbasit Özdemir İslam`ı bilen bir insanın böyle bir şey yapamayacağını belirterek, “ Bunu yapanlar dinsiz, imansızdır. Bu hain saldırıya anlam vermek gerçekten zor. Yıllardır bu gibi saldırıları yapanların amaçları belli. Bizim yöneticilerimiz diri olduğu müddetçe bizde diri olacağız ve teröre karşı olacağız. Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin arkasındaki güçler belli.” ifadelerini kullandı.

Durumu iyiye giden Abdülbasit Özdemir`in birkaç gün daha hastanede kalacağı belirtildi. ( Ebubekir Yavuz-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir