• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Cizre`deki saldırıda yaralanan Gözüngü yaşananları anlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cizre`de 11 polisin hayatını kaybettiği, 78 kişinin de yaralandığı bomba yüklü kamyonla gerçekleşen saldırıda yaralanan sivillerden Halis Gözüngü (30), patlama esnasında yaşananları İLKHA`ya anlattı.

Sabah saatlerinde arkadaşlarıyla işe gitmek için araçları ile güvenlik noktasında bekledikleri esnada büyük bir patlamanın yaşandığını ve yaşanan patlama ile aracın camından dışarı fırladığını ve boynundan yaralandığını söyleyen Gözüngü, şöyle konuştu:

"Sabah saat 06.30'da işe gitmek için aracımızla yola çıktık. Arama noktasına vardığımızda Çevik Kuvvet Amirliğinin hemen önünde Cizre'ye giriş yapan araçlarda arama yapılıyordu. Bir ara araçları bıraktılar ve araçların hareket etmesiyle yol daraldı. Hemen önümüzde de zırhlı bir araç vardı. Zırhlı aracı geçemediğimizden dolayı biz de durmak zorunda kaldık. Arama noktasında araçların bırakılmasıyla ne olduğunu bilmediğimiz büyük bir patlama oldu. Ben camdan fırladım. Aracımızda 5 kişiydik. Benimle beraber olan diğer bir arkadaşımın daha durumu iyidir. Ama diğer arkadaşlarımızın durumu bize göre daha ağırdı."

Saldırıya tepki gösteren Gözüngü, "Allah-u Teâlâ bizleri korudu ve bizi bu musibetten kurtardı. Buna sebep olan ve böyle saldırıları sivillerin arasında yapanların Allah belasını versin. Ne diyelim, bu kadar zulüm artık yeter." dedi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Halis Gözüngü, hastanedeki müdahalenin ardından tedavisine evinde devam ediyor. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir