• DOLAR 32.383
  • EURO 35.112
  • ALTIN 2326.35
  • ...
Ağrı Ulu Camii inşaatı yıllardır bitirilemiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Temelinin atılmasının üzerinden yıllar geçen Ulu Camii inşaatına, gereken maddi desteklerin yapılmaması ve  yeterince ilgilenilmemesi  nedeniyle yapımını geciktiriyor.

Konu hakkında bilgi veren Yasin Aydın adlı vatandaş, ”Caminin yapımına gereken yardım yapılmıyor. Biran önce bu caminin tamamlanmasını istiyoruz. Bu konuda hayırseverlerin camiye destek çıkması lazım. Bizler Ağrı İl Müftülüğüne gittik, ama gereken desteği bulamadık. Bir vatandaş olarak hem Müftülük hem de Valiliğin gereken desteği yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Cami Allah’ın evidir, bu caminin yıllarca inşaat halinde olması yürekler acısı.” ifadelerini kullandı.

Ulu Camii inşaatının bitirilmesi için artık gereken adımların biran önce atılması gerektiğini dile getiren  Aydın, ”Eğer gerekirse köy köy dolaşalım, herkes elini taşın altına koyarsa, hepimizin yükü hafifler. İnşaatın istikrarlı bir şekilde yürütülmemesi, dökülen beton ve demirlere zarar veriyor. Bir Ağrılı olarak, bütün hayırseverleri bu sevaba ortak olmaya çağırıyorum. ‘dedi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir