• DOLAR 32.389
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2326.831
  • ...
Mahalle sakinlerinden belediyeye yol tepkisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Sanayi Mahallesi’nden Şenyurt yoluna çıkan 35’inci Cadde’de belediyenin yaptığı çalışmanın ardından yolu yarım bıraktığını ve toz içerisinde kaldıklarını belirten mahalle sakinleri, protesto amaçlı yolu trafiğe kapatarak DBP’li belediyeye tepki gösterdi.

"Verdiğimiz oyun sonucu buysa bir daha oy vermeyiz"

Daha önceki seçimlerde hizmet etmeleri için DBP’ye oy verdiklerini ancak bunun karşılığını göremediklerini söyleyen mahalle sakinlerinden Enes Çakır,  “Biz HDP’ye bize hizmet yapması için oy verdik. Milletvekili, belediye başkanı seçildiler ama hizmet yok! Verdiğimiz oyun sonucu buysa açık söyleyeyim bir daha oy vermeyiz, oyumuzu çöpe atarız daha iyi olur. 10 yıldır bu yol böyle yetkililer hizmet yapsınlar. Onlardan başka bir şey istemiyoruz.” dedi.

“Yazın toz, kışın çamur içerisindeyiz”

Mahalle sakinlerinden Hasan Çetin ise  tepkisini şöyle dile getirdi: “Belediye bu caddede su boruları için çalışma yaptıktan sonra yolu olduğu gibi bıraktı. Her yer moloz, taş, toz… Mahalleli çok öfkeli, bu sorundan kurtulmak için yolu kapattılar. Gerçekten mahalleli perişan olmuş, çukurları görüyorsunuz. Kışın çamurun içerisindeyiz, yazın ise tozun içerisindeyiz. İnanın bazen tozdan gözlerimizi açamıyoruz. Mahalle sakinleri bu yüzden yolu kapattı belediye gelip yolu yapmayana kadar ‘yolu açmayacağız’ diyorlar.” (Mehmet Aslan- İLKHA)























Bu haberler de ilginizi çekebilir