• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kuzey ve iç kesimlerde sıcaklıklar azalacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere  göre: Marmara`nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz`in iç kesimleri, İç Anadolu`nun kuzey ve batısı, Karadeniz ile Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Erzurum, Kars ve çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının, Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın, Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile doğu kesimlerde güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yarın (Perşembe) Marmara ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Bölgelerde hava

Marmara: Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimleri yer yer çok bulutlu, bölgenin doğu kesimleri ile Kırklareli'nin kıyı ilçeleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.       

Ege: Az bulutlu, iç kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Kahramanmaraş çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzey ve batı çevreleri parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Eskişehir çevreleri ve Ankara'nın batı ilçeleri, öğle saatlerinden sonra kuzey ve batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Düzce ve Bolu çevreleri, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve batı kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batı kesimlerinde güney ve batı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, yarın (Perşembe) zamanla batı kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Gaziantep ve Adıyaman çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava sıcaklığı ise şöyle bekleniyor:

İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu il geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı/29

İzmir: Az bulutlu ve açık,zamamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğu ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı/34

Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu/37

Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde batı ilçeleri, öğle saatlerinden sonra il geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı/33

Bolu: Parçalı yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı/28

Trabzon: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı/29

Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı/31

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık/39 (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir