• DOLAR 32.452
  • EURO 34.754
  • ALTIN 2437.68
  • ...
Türkiye, `Yusufilere Adalet` dedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Twitter'da yaptığı organizasyonlarla bilinen HÜR EKİP Sosyal Medya Platformunun (@HurEkip) çağrısıyla bugün saat 20.00'de başlatılan “#YusufilereADALET” isimli Hashtaga Twitter kullanıcıları yoğun katılım ve ilgi gösterdi.

HÜR EKİP'in sosyal medyada açtığı Hashtag çalışmasına farklı kesimlerden, Partilerden, STK'lardan, Akademisyenlerden, Milletvekillerinden, TV Programcılarından, köşe yazarlarından, sosyal medya kullanıcılarından, eğitimcilerden, din görevlilerinden, kanaat önderlerinden destek buluyor.  İslam'ın değerlerine, toplumun değerlerine yönelik açtığı Hashtag'larla Türkiye ve dünya gündemine oturmayı başarıyor.

Sosyal medyanın en çok güvenilir hesabı haline gelen HÜR EKİP Sosyal Medya Platformu, bugün de FETÖ kumpası sonucu haksız yere cezaevine giren mağdurların sesi olma adına #YusufilereADALET Hashtag çalışmasıyla yeniden mağdurların seslerinin duyulmasına vesile oldu.

Hashtag, çok kısa sürede Twitter'ın en çok konuşulanları arasına girdi ve yarım saat içerisinde Türkiye Gündeminde TT oldu. Twitter kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gören “#YusufilereADALET” adındaki Hashtaga yazılan yorumların bir kısmını sizin için derledik.

İşte o yorumlardan bazıları…

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir