• DOLAR 32.352
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2309.78
  • ...
Kayıp çocuk bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’in Kızıltepe ilçesi Tepebaşı Mahallesi’nde 5 gün önce el arabasını amcasının dükkânının önüne bıraktıktan sonra ortadan kaybolan 13 yaşındaki Casım Tuncer, bulundu.

Küçük Casım’ın mutlu haberini alan aile fertleri çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken Dede Munir Tuncer, “5 Gündür aile olarak perişan olduk. Gecemiz gündüzümüz kalmamıştı. Günlerdir bakmadığımız yer kalmadı. Casım’dan 5 gündür haber alamıyorduk. Mardin ve Kızıltepe’de bakmadığımız yer kalmadı. Bize sürekli telefonlar geliyordu, Casım’ı buluruz umutluyla telefonlarda bize söylenen her yere gittik. İlke Haber Ajansı, gerekli duyarlılığı gösterip haberini yaptılar. Haberin Mardin Arena Gazetesi’nde de çıkması üzerine duyarlı okuyucuların sayesinde kısa bir sürede Mardin merkezde bulundu. Casım’ın bulunmasında bize yardımcı olan Mehmet Candan’a, İlke Haber Ajansı’na ve Mardin Arena Gazetesine teşekkür ediyorum.” dedi.

5 gündür haber alınamayan Casım ise şunları söyledi; “Herkes Mardin’e demokrasi nöbetine gidiyordu. Bende Mardin’e çıktım ama üzerimde para olmadığı için bir daha Kızıltepe’ye inemedim. 5 gündür AK Parti önündeki mitinge katılıyordum. Geceleri ise Fuat Yağcı Camisinde kalıyordum. Korkuttuğum için kimseye bir şey söyleyemiyordum.” (Mehmet Aslan – İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir