• DOLAR 32.312
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2308.616
  • ...
Batman'da çıkan yangın 100 bin TL'ye mal oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkez Çarşı Mahallesi Bankalar (2.) Cadde Ulu Camii Sokağındaki 3 katlı bir ayakkabı mağazasının deposunda, yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın yaklaşık 100 bin TL’lik hasar oluşturdu.

Bir mağazasının deposunda çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına sebep olurken dar sokaklar ve seyyar satıcılardan dolayı itfaiye ekipleri olay yerine ulaşmakta zorlu anlar yaşadı.  İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangına saatlerce soğutma çalışmaları yapıldı.

Ayakkabı mağaza sahibi Metin Avşin, “Elektrik kontağından çıkan yangın mağazamızın 3'ncü katındaki depomuzu sardı. Ciddi anlamda bir zararımız oldu. Yangının çıktığını fark ettiğimiz gibi itfaiye ekiplerine haber verdik. Ancak Ulu Camii sokağındaki seyyar satıcılar yüzünden itfaiye ekipleri çok geç ulaştı. Yaklaşık 100 bin TL zararımız oldu. Yangına daha erken müdahale edilseydi belki zararımız bu kadar olmazdı.” diye konuştu.

İtfaiye şoförü Ramazan Tas, Çarşı merkezindeki yangınlarda düzensiz araç parklarından, alçaktaki elektrik kablolarından ve neredeyse cadde ortasına kadar esnafın malzeme bırakmasından dolayı erken müdahale yapılamadığını söyledi. (M.Sait Çelik - İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir