• DOLAR 32.403
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2325.07
  • ...
13 yaşındaki çocuk 5 gündür kayıp
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe`nin Tepebaşı Mahallesinde 5 gün önce el arabasını amcasının dükkanının önüne bıraktıktan sonra ortadan kaybolan 13 yaşındaki Casım Tuncer, ailesinin her yerde tüm aramalarına rağmen henüz izine rastlanmadı.

Oğlunun hayatından endişe ettiklerini belirten baba Münir Tuncer, onu görenlerin kendileriyle irtibata geçmesini isteyerek şunları söyledi:

“Oğlum Casım`ı kötü ortamlardan ve arkadaşlardan korumak için Tepebaşı Mahallesinde kardeşimin bakkal dükkanına gönderiyordum. Bir yük olduğunda götürüyordu olmadığı zaman ise amcasının yanında kalıyordu. 5 gün önce sabah saat 10.00 civarında el arabası amcasının dükkanının önüne bırakılmış ve kendisi ortalıkta yoktu. Emniyete gidip haber verdim. 5 gündür gece gündüz Kızıltepe`de başta parklar olmak üzere aramadığımız yer kalmadı. Her yeri aradık ama şimdiye kadar izine rastlamadık. Artık hayatından endişe ediyoruz. Başına bir şey mi geldi, birileri zorla mı kaçırdı, bir yerde zorla mı tutuluyor bilmiyoruz. Allah rızası için herkesten rica ediyorum. Oğlumu gören olursa 0543 738 85 95 numaralı telefona ya da en yakın polis karakoluna haber versinler. Ne benim ne de annesinin gözyaşları dinmiyor, ailece perişan olduk. Rabbim kimsenin başına getirmesin.” dedi.  (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir