• DOLAR 32.331
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2299.603
  • ...
Kahta Devlet Hastanesi'nden yeni sağlık hizmetleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahta Devlet Hastanesi Baş Hekimi Op. Dr Abdulkadir Dost MR (Emar), momografi gibi hizmetlere önümüzdeki günlerde başlanacağını söyledi.

Kâhta’ya büyük bir hizmette bulunarak kilolu ve kapalı alan korkusu olan hastalar için tasarlanmış 70 cm çapındaki yeni Açık Emar (Manyetik Rezonans) cihazını Hastane envanterine kazandırdıklarını belirten Dr. Dost, bunun yanı sıra Dijital Röntgen, Momografi, Tomografi, Endoskopi, Klonoskopi cihazlarının da hastane envanterine kazandırıldığını açıkladı.

Dr. Dost, “Amacımız vatandaşlarımızın hastaneye gelirken ve hastanede geçirdikleri süre zaman çerçevesinde konforlu rahat bir muayene ve poliklinik hizmeti alınmasıdır. Bilindiği üzere hastalarımız 1 ila 2 hafta öncesinden sıra alıp Adıyaman'da MR çektiriyorlardı. Bizler artan nüfusu ve hastalarımızın durumunu göz önünde bulundurarak böyle bir hizmeti getirmeye karar verdik.” dedi.

“Sosyal sorumluluklarda toplumsal fayda esastır”

Sosyal sorumluluklarda toplumsal faydanın esas olduğunun altını çizen Dost, “Bizler, anlayışımız gereği vatandaşlarımızın her türlü talebini yerine getirmeye çalışıyoruz. Amacımız hastalarımıza ve hasta yakınlarına ve bunun yanı sıra hasta ziyaretçilerine daha iyi hizmet etmek. Bahçemizde bulunan tüm alanlarımızda yaptığımız düzenleme ile vatandaşlarımızın fiziksel ve ruhsal gelişimine önemli bir katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Çünkü hastane bahçeleri insanların fiziksel ve ruhsal gelişiminde önemli bir rol oynamaktadır.” diye konuştu.

Dost, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim için önemli olan karşınızdaki insana insan olduğunu hissettirmek. Kâhta Devlet Hastanesi olarak kapımızdan giren herkesi misafirimiz olarak görüyoruz. Misafirlerimizin hak ve menfaatleri bizim olmazsa olmaz koşulumuzdur. İlçe halkının ve bölgenin ihtiyaçlarına tam olarak cevap verebilecek nitelikte, kaliteli bir sağlık tesisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. İmkânlarımız dâhilinde hem çalışanlarımıza hem de vatandaşlarımıza güzel projeler üretmeye devam edeceğiz. Çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bu nedenle böylesine güzel bir projeyi kurumumuza kazandırdığımız için mutluyuz. Projemizin vatandaşlarımıza ve bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum.” (Ömer Faruk Aydın- İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir