• DOLAR 32.534
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2425.42
  • ...
Özlem Ajans sanatçıları darbeye karşı meydanlarda
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Özlem Ajans sanatçılarında Selami Güneş ve Mustafa Altıntop, Muş Belediye Meydanı`nda toplanan binlerce darbe karşıtına, seslendirdikleri ezgilerle destek verdi.

Darbenin ümmetin birliğine vesile olduğunu ifade eden Özlem Ajans Sanatçısı Selami Güneş, “Yaşadığımız darbe girişimi görüyoruz ki ümmetin birliğine vesile oldu. Farklı dillere, farklı ırklara sahip bu milleti bir araya getirdi, kardeş olduklarını hatırlattı. Kötü niyetli insanların açığa çıkması bakımından da hayra vesile oldu. Muş halkının da darbe karşısında birbirine kenetlendiğini görmek gurur verici... Muş halkının coşkusu apayrıydı. İnşallah bu coşku bu hareketlilik bu kardeşlik devam eder.” dedi.

Ajans sanatçılarından Mustafa Altıntop ise duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Fetö yıllarca bu halkı Müslüman kimliğiyle kandırdı. İnsanlarımızı din adına kandırdı. Bizler de bu zalimlere karşı durmak, çizgimizi belli etmek için meydanlara çıktık. Günlerdir meydanlarda olan insanlara moral vermek, onların yanında olduğumuzu göstermek adına meydanlardayız. Muş halkı büyük bir coşkuyla eşlik etti. Muşlu kardeşlerimiz darbeye karşı büyük bir azimle direniyor.”

Darbe karşıtı nöbete devam eden Muş halkı, sabahın ilk ışıklarına kadar meydandan ayrılmıyor. (Ayetullah Tarhan-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir