• DOLAR 32.558
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2435.41
  • ...
Yavuz: Halk görevini yaptı sıra siyasette
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

15 Temmuz'da yapılan Amerikan destekli darbe girişiminin ardından tüm Türkiye'de tabanını ve halkı darbeye karşı direnmeye çağıran HÜDA PAR, farklı şehirlerdeki protesto gösterilerine destek vermeye devam ediyor.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz, bu kapsamda, Adıyaman Valilik Meydanındaki darbe karşıtı nöbete katılarak halka hitap etti.

Yavuz, “Halk üzerine düşen görevi yaptı. Muazzam bir direniş gösterdi. Şehitler verdi ve hainleri püskürttü. Şimdi sıra siyasetçilerdedir. Halk görevini hakkıyla gerçekleştirdi. Sıra siyasetçilerin görevlerini hakkıyla gerçekleştirmesindedir.” dedi.

Konuşmasına halkı selamlayarak başlayan Yavuz, şunları söyledi: “Türkiye`de ilerici-gerici, sağcı-solcu meselesi yoktur. Türkiye`de namuslular ve namussuzlar vardır. Bu memlekette namusunu, şerefini, hürriyetini korumak isteyen namuslular ve onların karşısında da milletin izzetini, hürriyetini emperyalistlere peşkeş çekmek isteyen namussuzlar vardır. Bizleri namuslular paydasında buluşturan Allah`a hamdolsun.”

Yavuz, “Toplum olarak aramızda ihtilaflar ve farklı düşünceler olsa da bir ortak paydamız vardır. Bizleri bu meydanda bir araya getiren işte bu ortak paydamızdır. Dışarıdan ve içerden yapılan saldırılara rağmen, onları yenilgiye uğratan muazzam güç halkın imanıdır. Tanklara kafa tutturan güç halkın içindeki imandır. Bu imanın ve birlikteliğin karşısında duracak güç yoktur.” diye vurguladı. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir