• DOLAR 32.373
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2324.5
  • ...
Gaziantep'te muhtarlardan nöbet tutan vatandaşlara destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

15 Temmuz Cuma akşamı yaşanan ABD destekli darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu çağrı üzerine Gaziantep’te meydanlara inen vatandaşların darbe karşıtı nöbeti, 8'inci gününde de devam ediyor.

Gaziantep’te darbe girişimini protesto eden on binler, her gün meydanları doldurmaya devam ediyor. Halk ellerinde Türkiye bayraklarıyla kadın erkek, çocuk ve yaşlı demeden Demokrasi Meydanı’nda bekleyişlerini sürdürdü. Meydanda toplanan vatandaşlar Kuran-ı Kerim okuyarak birlik ve beraber için dualar ediyor.

Cuntacı darbecileri protesto eden vatandaşlar, darbe girişimine tepkilerini her gün yinelerken, 8 gündür usanmadan meydanlarda nöbet bekleyen vatandaşlara Siyasi parti, STK, Vakıf ve Belediyeler de destek veriyor.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Gaziantep Şubesi ile Gaziantep Muhtarlar Derneği’ne bağlı muhtarlar mehter takımı eşliğinde meydana gelerek halka destek verdiler. İlk günden bu yana coşku ve heyecanın hiç eksik olmadığı alanda kurulan platforma çıkan muhtarlar halkı selamladı.

Muhtarlarla birlikte halkı selamlayan Türkiye Muhtarlar Federasyonu (TMF) Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz, her gün 400 muhtarıyla birlikte darbe karşıtı gösterilerde nöbet tutan halka destek verdiklerini söyledi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir