• DOLAR 32.331
  • EURO 35.089
  • ALTIN 2298.609
  • ...
SON DAKİKA
Komutanlar halkla birlikte nöbet tuttu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

15 Temmuz’da yapılan ABD destekli darbe girişiminin gerçekleştiği günden yana Ağrı halkı darbeye karşı nöbetini Valilik bahçesinde tutmaya devam ediyor.

Yaşlısı, genci, bayanı, erkeği, engellisi tüm vatandaşlar sabahlara kadar nöbet tutmaya devam ediyor. Valilik bahçesinde devam eden nöbete Vali Musa Işın ile birlikte 12. Mekanize Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar ve İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel de katıldılar.

ABD destekli darbe girişiminin gerçekleştiği 15 Temmuz tarihinde Vali Musa Işın'ı arayarak devletin yanında olduğunu belirten 12. Mekanize Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar ve İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel, ilk gün olduğu gibi bu gece de halkın yanında meydanda demokrasi nöbeti tuttular. Bu duruşlarından dolayı vatandaşların gönlünde taht kuran Vali Musa Işın ve komutanlar sık sık hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Alanda STK'lar da boş durmayarak imkanları ölçüsünde ücretsiz olarak verdikleri hizmetlerden vatandaşlara faydalı olmaya çalışıyorlar. Kızılay vatandaşlara ücretsiz olarak çorba ve içme suyu dağıtırken, Beşir-Der ise ücretsiz olarak vatandaşlara çay ikram ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından da nöbet eylemindeki vatandaşlara içecek ve yiyecek ikram edildi.

Alanda toplanan vatandaşlar İl Vaizi Nuri Arslan imamlığında Hacet namazı kılarak dua ettiler. (İLKHA)



















Bu haberler de ilginizi çekebilir