• DOLAR 32.596
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2495.215
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Cizrelilerle iftarda buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve Genel Başkan Yardımcıları, HÜDA PAR Cizre İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programında Cizrelilerle bir  araya geldi.   

Yapıcıoğlu, iftar programında yaptığı konuşmada, "Bu rahmet ikliminde gönül isterdiki yıkılmamış, ayakta ve bu kadar acı yaşamamış Cizre`de bir araya gelelim. Allah Cizre'yi, Cizrelileri, bütün kardeşlerimizi ve bütün müminleri her türlü şer odaklarının şerrinden uzak tutsun." dedi.

Yapıcıoğlu, ”Bir yılı aşkın bir süredir adım adım tırmanan bu gerginlik ve akabinde bazı mahalleleri yıkılan, pek can kaybına tanık olmuş bir şehir Cizre. Hz. Nuh`un , Melayê Cizirî`in şehri ama aynı zamanda bu kimliğinden uzaklaştırılmaya çalışılan bir şehir. Cizre, buradaki insanların kendi örfünden, kültüründen, adetinden, inancından, değerlerinden uzaklaştırmaya çalışılan, farklı farklı şer odaklarının hedefindeki bir şehir. Allah Cizre`yi, Cizrelileri her türlü şerden muhafaza etsin." dedi.

”Her şeyden önce bizim birbirimizin gözlerinin içine bakarak birbirimizin elini tutmamız gerekir.” diyen Yapıcıoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: "Her şeyden önce bizim birbirimizle kardeşler olduğumuzu anlamamız gerekiyor. Rabbim daha fazla acılar yaşatmasın bu memlekete. Kendi ideolojileri ve kendi makamları için bu millete acılar yaşatmaya çalışan insanlara da bir daha fırsat vermesin inşallah.”

İftar programının sonunda HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve Cizre İlçe Başkanı Ahmet Elçin, programa katılanları tek tek uğurlayıp katılımlarından dolayı teşekkür etti. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir