• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
IHO Ebrar Lahey'de işadamlarına iftar verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Hollanda’da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO Ebrar işadamlarına yönelik iftar yemeği verdi. Lahey’de Zichtenburg Party Center’da verilen iftar yemeğine 150’ye yakın işadamı katıldı.

İftar öncesi konuşma yapan IHO-Ebrar Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Alpsoy, dünyanın dört bir yanında bulunan yetim, fakir ve muhtaçlara ulaşmak için büyük gayretler içinde olduklarını belirterek IHO Ebrar’ın kuruluş aşamasını, yaptığı faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Bu güne kadar yapılan yardımlardan kendilerini yalnız bırakmayan maddi manevi desteklerini esirgemeyen işadamlarına teşekkür ederek konuşmasına son verdi.

Avrupa Âlimler Birliği Başkan Yardımcısı Mücahit Haksever Hoca'nın Kur’an tilaveti ve akabinde okunan Akşam ezanı ile davetliler iftarlarını açtı. İftar sonrası kılınan Akşam namazından sonra Hicret İlahi Grubu ezgi ve ilahiler seslendirdi.

IHO Ebrar’ın yapmış olduğu faaliyetleri anlatan sinevizyon gösteriminin akabinde okunan dua ile iftar programı sona erdi. (Ali Aslan Işık-İLKHA) 





























Bu haberler de ilginizi çekebilir