• DOLAR 32.499
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2442.331
  • ...
Esenyurtlular piknikte buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber Haber Merkezi / İstanbul: 

İstanbul Esenyurt`ta faaliyet yürüten Esenyurt Kur`âni İlimler Medresesi (EKİ-DER) 29 Mayıs Pazar günü üye ve gönüllülerine yönelik bir piknik organize etti. Çatalca Subaşı Piknik Alanında gerçekleştirilen pikniğe 110 aile katılım sağladı. 400 aşkın kişinin katılım sağladığı tanışma ve kaynaşma pikniğinde yapılan etkinlikler katılımcılara unutulmayacak bir gün yaşattı.

Sabah kahvaltısıyla başlayan program Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Molla Cemal Çınar Hocanın yaptığı sohbet ile devam etti. Aile mefhumunun önemine vurgu yapan Çınar, Peygamber Efendimizin aile yapısından örnekler verdi. Yapılan konuşmanın ardından hep birlikte öğle namazı kılındı. Program halay ve top oyunlarıyla devam etti.

200 KİŞİLİK YARIŞMA

Programın devamında 93 erkek, 110 kadının katılımıyla bir bilgi yarışması gerçekleştirildi. Bilgi yarışmasında Selim Sabaz, İzzet Özdemir ve Zeynep Daş 40 sorunun 38`ine doğru cevap vererek birinciliği paylaştı. Ödül ise üç isim arasında çekilen kura ile Zeynep Daş`a verildi. Ayrıca dereceye giren yarışmacılara biribirinden güzel hediyeler takdim edildi.

Piknik programı ikindi namazının kılınmasının ardından son buldu.

Programdan sonra EKİ-DER yönetimi tarafından yapılan açıklamada “etkinlikte görevlerini en iyi şekilde yerine getiren erkek ve kadın görevlilerimiz başta olmak üzere pikniğe katılım sağlayan tüm ailelere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah (cc) kendilerinden razı olsun” denildi. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir