• DOLAR 32.579
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2428.678
  • ...
Gaziantep Valisi basın mensuplarıyla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kentteki dış göç başta olmak üzere sınır güvenliğine ilişkin son durum hakkında basını bilgilendirmek amacıyla Gaziantep'te görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarının katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi.

Özel bir otelde düzenlenen toplantıya Vali Yerlikaya’nın yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Gaziantep İl Jandarma Alay Komutanı Albay Şeref Çakmak Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Bayır, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Çoşkun, Şehitkamil ve Şahinbey İlçe Belediye Başkanları, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık katıldı.

Vali Yerlikaya, “Dış göçün, onların getirmiş oldukları olumsuzluklarla ilgili veya bu sıkıntıları aşma ile ilgili yaşanan meseleler ve bunlara getirilen çözümler nedir? Bunlarla ilgili konuşacağız. Özellikle terörle ilgili mücadelede güvenlik güçlerimiz, istihbaratımızın neler yaptığı ve bunların kamuoyundaki algısı, sınır güvenliği ile ilgili yaşadığımız tecrübeler nelerdir. Bu konuda hangi noktaya geldik. Bu konularla ilgili karşılıkla olarak inşallah bir değerlendirme yapacağız. Ben bu buluşmanın şehrimizi için, basınımız için ve bizler için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Toplantı daha sonra yerel ve ulusal basın temsilcileri ile basına kapalı olarak devam etti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir