• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti`nden Mavi Marmara mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gazze`ye yardım malzemesi götüren Mavi Marmara gemisinin terör rejimi İsrail tarafından saldırıya uğramasının üzerinden 6 yıl geçti. 10 Müslümanın şehid olduğu katliamın yıl dönümünde Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi tarafından bir mesaj yayımlandı.

Maide Suresinin “Ey iman edenler! Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse şüphesiz o da onlardan olur. Şüphesiz Allah, zalim kavmi doğru yola iletmez.” 51`inci ayetiyle başlayan açıklamada İsrailoğullarının tarih boyu insanlığa yaptığı zulümlere dikkat çekildi.

“Terör devleti İsrail genelde tüm insanlığı özelde ise İslam`ı ve Müslümanları kendine hedef alıyor”

Yayınlanan mesajda şu ifadeler yer verildi: “İnsanlık tarihinin her döneminde azgınlık göstermiş, Allah`a isyan etmiş, yaptıkları zulümler ve katliamlarla müsemma olmuş İsrailoğulları`nın son artığı siyonist çete de ataları gibi akıttıkları kan ve gözyaşıyla payidar olmaya çalışıyor. Genelde tüm insanlığı, özelde ise İslam`ı ve Müslümanları kendine hedef alan terör devleti İsrail, ilelebet insanlığın kara lekesi olarak kalacaktır. Hem bu dünyada hem ahirette zelil olacaklardır.”

“Hiçbir zalim zulmüyle payidar olmadığı gibi terör rejimi de zulümleriyle payidar olamayacaktır”

Terör rejimi İsrail`in zulümleriyle payidar olmayacağına vurgu yapılan mesajda, “14 Mayıs 1948`de İslam ümmetinin bağrına hançer gibi saplanan terör rejimi İsrail, o günden bugüne oluk oluk kan akıttığı gibi, fitneleriyle de Müslümanlar arasında büyük uçurumların, tefrikaların oluşmasına zemin hazırladı. Bir taraftan dünya ekonomik sistemini elinde tutarak insanlığı sömüren İsrail, diğer taraftan da mazlum ve mustazaflara uyguladığı zulümlerle toprağı kana gark etti. Lakin dün nasıl ki izzetli Müslümanlar İsrailoğulları`nın zulümlerine karşı direndi, bugün ve bugünden sonra da direnecektir. Siyonist çeteler muhakkak izzetli Müslümanların eliyle zilleti tadacaklardır. Hiçbir zalim zulmüyle payidar olmadığı gibi terör rejimi de zulümleriyle payidar olamayacaktır.” denildi.

“Hayber aslanlarının, Kudüs fatihlerinin çocukları zalim elleri elbet bir gün kesecek, canilerin defterini dürülecektir”

İsrail`in tarih boyu yaşattığı zulüm ve katliamların hatırlatıldığı mesajın devamında şu ifadeler kullanıldı:

“İnsanlık, tarih boyunca İsrailoğulları`nın büyük ihanetlerine, sapkınlıklarına, zulümlerine şahitlik etti. Yakın zamanı kapsayan son 70 yılda yaşanan Deir Yasin, Beyrut, Sabra Şatilla, Kudüs, Cenin katliamları unutulamadığı gibi yaşanan acılar da hâlâ tazeliğini koruyor. Terör rejiminin pervasızca işlediği başka bir cinayette ebetteki bundan 6 yıl önce yaşanan Mavi Marmara katliamıdır.  Gazze`de abluka altındaki kardeşlerine gıda ve ilaç yardımı taşıyan Mavi Marmara gemisi uluslararası sularda siyonist çete tarafından vahşice saldırıya uğradı. Onlarca kişinin yaralandığı saldırıda 10 kardeşimiz şehid oldu. Ne dün yaşanan katliamları unuttuk ne de bugün yaşananları unutacağız. Yapılan zulümlerin hesabı muhakkak bir gün görülecektir. Hayber aslanlarının, Kudüs fatihlerinin çocukları zalim, zorba, katil, necis elleri elbet bir gün kesecek, canilerin defteri dürülecektir.”

“Hükümetin son süreçte terör rejimiyle ilişkileri güçlendirme çabalarını da teessüfle izliyoruz”

Türkiye ile İsrail arasında başlayan görüşmelerin de eleştirildiği mesajda, bunun daha büyük felaketlere yol açacağına dikkat çekilerek, “Öte yandan, hükümetin son süreçte terör rejimiyle ilişkileri güçlendirme çabalarını da teessüfle izliyoruz. Dün gösterilen tavırdan bugün taviz verilmesinin, genelde insanlığa özelde İslam ümmetine hiçbir katkı sağlamayacağını hatırlatırız. Eli kanlı ezeli İslam düşmanlarıyla aynı masa etrafında buluşulması, aynı sofradan yenilmesinin kabul edilebilir bir tarafı yoktur. Mübarek Kudüs ve çevresi, işgalci İsrail zulmü ve esareti altında inlerken böyle bir adım atmak daha büyük felaketlere zemin hazırlayacaktır. Yapılan girişimler daha fazla mağduriyetlere sebep olmadan bu adımdan vazgeçilmelidir. Bilakis, ambargolar kalkana kadar, Kudüs özgür olana kadar tavizsiz bir mücadele verilmelidir.” denildi.  

Mesajın sonunda ise “31 Mayıs 2010`da yaşanan Mavi Marmara katliamının 6`ıncı yılı nedeniyle tekrar şehid olan kardeşlerimizi yâd ediyor, ailelerinin hüzün ve gurunu paylaşıyoruz.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir