• DOLAR 32.535
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2425.027
  • ...
Ağrı Valisi lise öğrencileriyle piknikte buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gençlerin birbirleri ile kaynaşması, kötü alışkanlıklardan uzaklaşması amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve SODES'in katkılarıyla hayata geçirilen projenin sonunda piknik düzenlendi.

Pikniğe, Vali Musa Işın'ın yanı sıra Milli Eğitim Müdür Vekili İshak Hasanoğlu, Şube Müdürü Murat Kaya, öğretmenler ve 400 lise öğrencisi katıldı. 

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Ağrı Valisi Musa Işın, "Proje kapsamında okulumuzun konferans salonu onarıldı. Bu salonda çeşitli konferanslar gerçekleştirildi. İlk ve ortaokullarımıza spor malzemeleri alındı. 130 öğrenci İstanbul'da 3 günlük gezme imkânı buldu. Spor müsabakaları düzenlendi ve son olarak bu gün 400 öğrencilerimizle piknikte buluştuk. Projenin hedefi hem gençlerin yapılan spor müsabakaları, konferanslar, geziler münasebetiyle birbirleri ile kaynaşması, kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, zamanlarını iyi değerlendirmelerini sağlamaktır." diye konuştu.

Öğrencilerle uzun süre sohbet eden Vali Işın, öğrenciler arasında yapılan sandalye kapmaca, elma oyunu, çuval oyunu, yumurta oyunu ve halat çekme oyunlarında dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Vali Işın program sonunda öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir