• DOLAR 32.372
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.481
  • ...
Emekliler Derneği'nden bilgilendirme toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından emekliler için yapılan bin 472 TOKİ konutları hakkında hak sahibi emeklilere yönelik eski Kültü Merkezinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya; Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, yönetim kurulu üyeleri ve hak sahibi emekliler katıldı.

Batman merkeze bağlı Kuyubaşı mevkiinde yapımı devam eden emekliler için yapılan bin 472 TOKİ konutları hakkında bilgi veren Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, yaptıkları konutların Türkiye’de ilk defa Batman’da yapıldığını söyledi.

Konutların bitme aşamasında olduğunu ve en kısa süre içerisinde emeklilere evlerini teslim edeceklerini belirten Ekmen, “Emeklilerimizin yıllarca hayalini kurdukları konutlara kavuşmalarına az bir süre kaldı. Konutlarla ilgili tüm çalışmalarımız devam etmektedir. Bu konutların yapılması aşamasında çok zorluklar çektik. Emeklilerimize yapmış olduğumuz bin 472 konutun sevincini yaşıyoruz. Bundan sonra da emeklilerimiz için bu tür hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Yaptığımız konutlar Türkiye’de bir ilktir. Emeklilerimiz için yaptığımız bu konutlar hayırlı olsun.” dedi.

Ev sahibi olan emekliler ise sevincini dile getirerek, bir an önce evlerine kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Daha önce evlerinin olmadığını ve yapılan TOKİ konutları sayesinde ev sahibi olduklarını söyleyen emeklileri, Emekliler Derneğine kendilerini ev sahibi yaptıkları için teşekkürlerini ilettiler. (M.Fatih Akgül-İLKHA) 













Bu haberler de ilginizi çekebilir