• DOLAR 32.332
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2280.134
  • ...
'Eğitimde iyi örnekler paylaşımı' projesi ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen “Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı" projesi kapsamında   5 kategoride yapılan yarışmada dereceye giren okullara ödülleri, düzenlenen programla verildi.

Bir otelde yapılan ödül törenine Van Valisi İbrahim Taşyapan, Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, , Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe Ak Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Van Valisi İbrahim Taşyapan okulların proje üretmelerinin önemli olduğuna dikkat çekerek, “Proje demek bir fikri bir mantık çerçevesinde ilerletebilen bir oluşum demektir. Uygulanabilirliği olan bir metin demektir. Dolayısıyla her fikir bir projeye dönüşebilir. Ve bunlardan da güzel uygulamalar çıkar. Ben bu uğurda güzel fikirlerini projeye döken bütün okullarımızı bütün öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onları tebrik ediyorum. Tabii ki bir yarışmada öne çıkanlar ortada kalanlar olabilir ama bu fikrin bu projenin değersiz olduğu anlamına gelmez. Onun için ben burada 5 arkadaşımıza birincilik ödülü verdik. Dereceye girmeyen diğer projelerimiz de hakikatten değerlidir. Onun için okullarımızda proje fikirlerinin gelişmesi lazım. Okullarımızda öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımızı da bu vesileyle bugünkü programı hazırlayanları tebrik ediyorum” dedi.

Tören 5 kategoride yapılan yarışmada dereceye giren proje sahiplerine ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. (Yılmaz Sönmez-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir