• DOLAR 32.542
  • EURO 34.887
  • ALTIN 2486.012
  • ...
Rahmet Eli'nden muhtaç aileler yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaptıkları yardım faaliyetleriyle adını duyuran Van Rahmet Eli Gıda Bankası, Beşyol Mevkii’nde muhtaç aileler yararına bir kermes düzenledi. Halkın büyük ilgi gösterdiği ve 4 Haziran’a kadar sürecek olan kermeste gıdadan zücaciyeye, giyimden kitaplara ve hırdavat eşyalarına kadar birçok ürün bulunuyor.

Muhtaç aileler yararına düzenlenen kermese Van halkının destek vermesini isteyen Rahmet Eli Gıda Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Keklik, halkın kermese teveccühünün yüksek olduğunu gördüklerini ve bundan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Kermeste elde edilen gelir ile ilgili de konuşan Keklik, "Kermeste sunduğumuz yemek ve tatlı çeşitlerimizde gayet güzeldir. Bu yönde Van halkının kermesimize yardımda bulunmasını bekliyoruz. Şu an beklentilerimizin çok üzerinde bir katılım mevcuttur. Nasip olursa burada elde ettiğimiz gelirleri muhtaç ailelere ulaştıracağız. Bu vesileyle halkımızın bu gibi kermeslere elinden geldiğince ilgi göstermesini istiyor ve Van halkını da kermesimize davet ediyoruz. Muhtaç aileler yararına açtığımız kermesimiz 4 Haziran’a kadar devam edecektir. Önümüzde daha zamanımız var. Bu nedenle bizlerde hayırseverden buraya yemek getirerek ve buradan bir şeyler alarak yardımlarda bulunmasını istiyoruz.” diyerek, hayırseverlerin kermese yemek ve tatlı getirerek katkıda bulunabileceğini de sözlerine ekledi. (Yılmaz Sönmez-İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir