• DOLAR 32.61
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2498.654
  • ...
Kamyonet ile otomobil çarpıştı: 2 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus'ta iki kavşağın kesiştiği noktada kamyonetle otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi öldü, biri ağır 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mavi Bulvardan Gazipaşa istikametinde seyir halinde olan 01 BCF 97 plakalı ticari kamyonet, Gazipaşa Bulvarından gelen Veysel Öz’ün (29) kullandığı 01 DJH 10 plakalı otomobile, kavşakta çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta yola savrulurken, kamyonet devrildi.

Kazada kamyonet içerisinde bulunan ve çarpmanın etkisiyle yola savrulan Ali İhsan Köse (33)olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan İbrahim Yanardağ (56) 112 ekiplerince kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Otomobil içerisinde bulunan 29 yaşındaki Veysel Öz ile eşi 23 yaşındaki Merve Öz ise özel bir hastanede tedavi altına alındılar. Merve Öz’ün durumunun ağır olduğu öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan vatandaşlar, trafik kazasının meydana geldiği kavşakta trafik ışıklarının olmadığını, bu nedenden dolayı sürekli ölümcül kazalarının meydana geldiğini belirterek yetkililere tepki gösterdiler. (Abdulhakim Kurt-İLKHA)























Bu haberler de ilginizi çekebilir