• DOLAR 32.601
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2504.903
  • ...
Kursiyerlerin yağlı boya eserleri sergilendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hanımlar Lokali kursiyerlerinin ‘Renkli Umutlar Atölyesi’nde hazırladığı karma yağlı boya resim sergisinin açılışı yapıldı.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi sergi salonunda (ŞKM) ‘Renkli Umutlar Atölyesi Resim Sergisi’ne Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Halk Eğitim Müdüresi Suna Sertpolat ile çok sayıda kursiyer ve sanatsever vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “2015-2016 yılı içerisinde gerçekleştirilmiş olan çalışmaların finalinde hep birlikteyiz. Ben bu noktaya gelmesinde emeği geçen hocalarıma ve siz değerli kursiyerlerimize yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Fadıloğlu, “Bizim bu tür sosyal tesisleri yapmamız bir şey ifade etmiyor, içerisinde sizler olmazsanız. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz sergide 32 kursiyerimizden yaklaşık 130 eser sergileniyor. Ben daha önce atölyede resimleri inceleme fırsatı buldum ve çok güzel eserlerle karşılaştım. İlk defa eline fırça alan kardeşlerimizin böylesine güzel eserler meydana getirmiş olması beni ziyadesiyle mutlu etti. Yine bu yıl yeni tekniklerle ilgili çalışmalar yapılmış. Hakikaten bir birinden güzel eserler ortaya çıkmış. Bundan sonraki süreçte evde imkânlar dâhilinde bunu hobi olarak geliştiriyor olmanız bizi daha mutlu edecek.” ifadelerini kullandı.

Kendilerine böylesine anlamlı bir hizmetin sunulmasından dolayı memnun kaldıklarını ifade eden kursiyerler ise “Bizler bu kursa sıfırdan başladık ve daha önce elimize fırça almamıştık. Hocalarımızın sayesinde 7 aylık bir eğitimin ardından resim yapmayı öğrendik. Hocalarımız bizlere resim yapmanın en ince ayrıntılarına kadar her şeyi öğretti. Hocalarımıza bizlere vermiş olduğu eğitimlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde sanat severlerin beğenisine sunulan yağlı boya resim sergisi 27 Mayıs tarihine kadar açık kalacağı öğrenildi. (İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir