• DOLAR 32.567
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2491.533
  • ...
Bakan Yardımcısından Ağrı'ya ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından Dünya Çiftçiler gününün Ağrı'da kutlanması için yarın yapılacak organize kapsamında Ağrı'ya ziyarete gelen   Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Danış, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Dr. Nusret Yazıcı ve beraberindeki heyet  Ağrı Valisi Musa Işın'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında konuşan Ağrı Valisi Musa Işın, "İlimize hoş geldiniz. Ağrı'da yarın Kültür Kongre Merkezinde Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından organize edilen Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlayacağız. Dolayısıyla Dünya Çiftçiler Günü Ağrı'da kutlanacak. Bu da bizi ayrıca mutlu etmektedir. Sayın Bakanımızı, sayın müsteşarımızı ve Tarım Bakanlığımız'ın çok değerli yöneticilerini burada görmekten ayrıca memnuniyetimizi ifade ediyoruz." dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Danış ise konuşmasında şunları kaydetti:

"Sayın Bakanımızla beraber Dünya Çiftçiler Gününü malumunuz Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından yapılan organize ile Ağrı'da kutlayacaktık ama Cumhurbaşkanının kızının düğünü nedeni ile maalesef sayın Bakanımız katılamıyor. Biz bütün genel müdürlerimizle beraber Ağrı'dayız. Yarın tüm çiftçilerimizle ve 81 ilden gelecek Ziraat Odaları Başkanları ile beraber Dünya Çiftçiler Günü'nü Ağrı'da kutlayacağız. Bugün sayın Valimizden sonra Tarım İl Müdürlüğünü ziyaret edeceğiz. Orada Ağrı'nın hayvansal ve bitkisel üretimine, imkan ve problemlerine arkadaşlarımızla beraber ele alacağız. Bu noktada Ağrı'ya yapmamız gerekenler, vermemiz gereken destekler varsa bunların da orada tespitini yapacağız. Hem Ağrı'nın zirai üretimine hem hayvancılığına, bitkisel üretimine Bakanlık olarak ne yapabiliriz bunları konuşacağız. İnşallah bu toplantımızdan sonra da Ağrı için muhakkak hayırlı kararlar alınacaktır."   (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir