• DOLAR 32.33
  • EURO 35.095
  • ALTIN 2294.662
  • ...
SON DAKİKA
İrfan-Der'den hastalara anlamlı hediye
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe’de yaptığı hayırlı faaliyetlerle adını duyuran İrfan, İlim, Kültür, Sağlık, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İrfan-Der) özel bir hastanede yatan hastaların ibadetlerini yerine getirmek için her odaya Kur’an-ı Kerim, Siyer kitabı ve seccade hediye etti.

Yapılan çalışma hakkında açıklamalarda bulunan İrfan-Der Başkanı Yusuf Oktay, hastaların hediyeleri memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, kendilerinin de bir ilki gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Oktay, “Buradaki amacımız hasta, hasta yakınları ve refakatçıların ibadetlerini yerine getirebilmelerine yardımcı olmak için her odaya bir seccade, bir Kur’an-ı Kerim ve Peygamber Efendimizin hayatını konu alan bir kitab hediye ettik. Bu bir ilktir İrfan-Der olarak böyle hayırlı bir işin öncülüğünü yapmamız bizi sevindiriyor. Kur’an-ı Kerimlerin, Siyer kitaplarının ve Seccadelerin gönderilmesinde bize destekte bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Buna benzer kampanyalarının devam edeceğini vurgulayan Oktay, “Hastalık hali duygunun dorukta olduğu bir haldir herkes memnuniyetle karşıladı. Hasta ve hasta yakınları Böyle bir kampanyaya hem sevindiler hem de hayret kaldılar. Allah’ın izniyle bu ve buna benzer kampanyalara ileride devam edeceğiz.” diye belirtti.

Böyle bir organizasyonu düzenledikleri için İrfan-Der yetkililerine teşekkür eden hastane personeli Murat Dağ, "Kur’an-ı Kerim, Siyer kitabı ile seccade hediye edilirken gerçekten hastalar çok güzel bir duygu içerisinde karşıladılar. Hasta odalarında ne Kur’an-ı Kerim, ne de Resulullah'ın hayatını konu alan kitap yoktu. Seccadede bir kaç odada vardı ama eksikti. Böyle bir organizasyon yaptıkları için İrfan-der yetkililerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Hasta yakınlarından Mehmet Emin Demircan ise “Hastalara böyle bir hizmet sundukları için Allah kendilerinden razı olsun. Zaten Kur’an-ı Kerim ruhlara şifadır tam uyumlu oldu. Hastalara hem ruhen hem bedenen şifa olur inşallah.” duasında bulundu. (Mehmet Aslan- İLKHA) 







































Bu haberler de ilginizi çekebilir