• DOLAR 32.602
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2501.223
  • ...
Pide fırınları denetlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde farklı noktalarda hizmet veren 391 pide fırınını haftanın bir günü denetime tabi tutuyor. Ekipler, denetledikleri tüm pide fırınlarında ruhsat, ekmek gramajı, ambalaj kağıdı, el altı tahtaların temizliği, boya-badana, genel temizlik, fiyat tarifesi, genel hijyen şartları gibi konulara dikkat ediyor.

Denetimler esnasında uyulması gereken hijyen koşullarına ilişkin bilgilendirme yapan ekipler, kuralları ihlal eden işyerleri hakkında cezai işlem başlatıyor.

Gerçekleştirilen denetlemelere ilişkin değerlendirmede bulunan işletme sahibi Rıdvan Bilgi, “Pide fırınlarının denetlenmesi çok iyi oluyor. Yeni fiyat tarifesini uygulayacağız. Daha iyi ve kaliteli hizmet vermeye çalışacağız. Denetlemeler gerçekten çok iyi oluyor. Bazı pide fırınları hijyen kurallarını ihlal edebiliyor. Denetlemeler sayesinde pide fırınları daha hijyenik oluyor. Daha kaliteli hizmet veriyoruz. Kalitemiz denetlemeler sayesinde artıyor.” dedi.

Yapılan denetimlerle ilgili açıklama yapan işletme sahibi Durdu Göl ise “Halkımızın sağlığı her şeyden önemlidir. denetlemeler sırasında eksikliklerimiz bize bildiriliyor. Biz de eksikliklerimizi gideriyoruz. Olması gereken de budur.” ifadelerini kullandı. (İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir