• DOLAR 32.567
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2491.533
  • ...
Mardinli gazetecilerden Karakuş'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Abdulkadir Üründü, yönetim kurulu üyeleri Nezir Güneş, Mehmet Salih Keskin ve Arif Altunkaynak, yeni hizmet binasında taşınan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret ettiler.

Çalışmaları hakkında gazetecilere bilgi veren Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Fuat Karakuş, göreve geldikleri günden beri sağlık alanını geliştirmek ve sıkıntıları ortadan kaldırmak için çalıştıklarını söyledi.

Genel Sekreter Karakuş, “Mardin’de göreve geldiğimizden bu yana Kadın Doğum Hastanesi ve Çocuk Hastanesiyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Hastanemiz eski olduğu için şu an ihtiyaçlara cevap veremiyor. Bizim vereceğimiz hizmete karşılık verebilecek kalitede bir hastane değil. Bizler bunun bilinciyle Mardin Devlet Hastanesi’nin eski binasına yatırım yapmayı ya da mevcut hastanemizle ilgili bir sıkıntı olmazsa en kısa zamanda oraya taşınmayı ve milletimize layık bir şekilde hizmet sunmayı düşünüyoruz.” dedi.

Gazeteciler, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Fuat Karakuş’a çalışmalarında başarılar diledi. (Mahsum Tunç – İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir