• DOLAR 32.539
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2455.17
  • ...
Kur'an kursu öğrencilerinden Kutlu Doğum programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Merkez Çamlıtepe Kur’an Kursu Öğreticisi Naime Çelik ve öğrencileri, Kutlu Doğum dolayısıyla öğrencileri ile birlikte bayanlara yönelik program yaptılar.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, kurs öğrencilerinden oluşan koronun seslendirdiği ilahilerle devam etti. Daha sonra programın açılış konuşmasını İl Müftüsü Turgut Erhan yaptı.

Erhan yaptığı konuşmasında; “'Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet' teması ve 'İnsanlığı yüceltmek, insanlığı diriltmek ve insanlığı yaşatmak için gelin birlik olalım' çağrısı çerçevesinde idrak ettiğimiz Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (s.a.v) getirdiği tevhid dininin ve rahmet yüklü evrensel mesajlarını; başta kendimiz olmak üzere çocuklarımızın yetişmesinde en önemli rolü oynayan siz anneler, gençler ve toplumun her tüm kesimden bireyleri olarak önce okumalı, anlamalı ve hayatına tatbik etme noktasında hassasiyetle durmalıdır.” dedi.

Program öğrencilerden oluşan koronun ilahi dinletileri, kurs öğrencilerinin hazırladığı tiyatro-drama gösterimi ile devam etti.

Program, katılımcılara verilen ikramların ardından son buldu.(İLKHA) 













Bu haberler de ilginizi çekebilir