• DOLAR 32.342
  • EURO 35.146
  • ALTIN 2311.305
  • ...
Kutlu Doğum etkinliğine destek verenler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü kentte düzenlenen “Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed(sav)” temalı Kutlu Doğum etkinliğine destek veren kurum yetkilileri ve şahısları ödüllendirdi.

Yaptığı kitlesel etkinliklerle adından söz ettiren Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü 17 Nisan Pazar günü kenttin en büyük miting alanı olan Gökdere Meydanı`nda Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed(sav)” temalı Kutlu Doğum etkinliği düzenledi.

Düzenlenen etkinliğe Belediye başkanlarından, Bursa esnafına kadar birçok kişi destek verdi.

Söz konusu etkinliğe destek veren kurum yetkilileri bu tür faaliyetlerin yaygınlaşması gerektiğini belirterek, Hz Muhammed'in (sav) sadece salonlarda değil şehrin en büyük meydanlarda anlatmanın gerektiğini ifade ettiler.

Programa destek olan Bursa Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve diğer kurum yetkililerine teşekkür eden Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörü Hasan Şenol ise verilen hediyenin yapılan desteğin asıl karşılı olmadığı sadece dünyadaki ufak bir takdimi olarak görülmesi gerektiğini belirtti.

Gerçek karşılığın âlemlerin Rabbi olan Allah`ın (cc) katında olduğunu ifade eden Şenol, yapılan programı her ne kadar kendileri düzenlemiş olsalar da bu programa destek verenlerin payının da çok büyük olduğunu ve bunun asla unutulmayacağını sözlerine ekledi.

Karşılıklı sıcak diyalogların yaşandığı ziyaretler verilen teşekkür plaketlerinin ardından son buldu. (Zeki Aras –İLKHA) 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir