• DOLAR 32.374
  • EURO 35.033
  • ALTIN 2326.03
  • ...
Başbakan Davutoğlu, grup toplantısında konuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Kendileri tükenirken siyaseti de tüketme ve Meclis çatısını kavganın, kargaşanın, çözümsüzlüğün adresi gibi gösterme gayreti içindeler. Şundan hiç şüpheniz olmasın; Diyarbakır Ulu Cami'nin kardeşi Bursa Ulu Cami'ni kana bulamak isteyen cani terör örgütünü destekleyen herkese dokunulacaktır, mutlaka dokunulacaktır." dedi.

"Bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam"

Dünya mazlumlarının tek umudu olan ak hareketin zarar görmesine izin vermeyeceğini belirten Davutoğlu, "Umudunu AK Parti'ye bağlayan milyonlar merak etmesin. Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim ama asla bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam. Dünya mazlumlarının tek umudu olan bu ak hareketin zarar görmesine bu ak yürekli kadroların üzülmesine, beise düşmesine asla izin vermem." ifadelerini kullandı.

Başbakan Davutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz sadece bir tek dosya tutana inanırız. Bu sağ ve sol omzumuzda dosya tutanlar var ya onlar hakkı yazsınlar gerisi ne yazarsa yazsın. Kim ne fitne yaparsa yapsın kim ne üretirse üretsin kim ne yaparsan yapsın, hepimiz önce bu iki dosya yazıcının dosyasından korkalım, Allah'tan korkalım; başka hiçbir şeyden korkmayalım."

Bu haberler de ilginizi çekebilir