• DOLAR 32.597
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2498.61
  • ...
Hastalığından dolayı çene kemiği alınan Hicran`a umut doğdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesine bağlı Eryeri Mahallesi`nde oturan Çakar ailesinin 20 yaşındaki kızı Hicran Çakar, 4 yıl önce kemik kanserine yakalandığı için Diyarbakır ve İstanbul`da bir süre tedavi gördükten sonra çene kemiği alınmıştı.

Tedavi ve ameliyat süresince 30 bin TL borçlanan aile, kızlarının çene kısmına protez takılması ve tedavisinin kalan kısmının tamamlanması için İLKHA`ya (İlke Haber Ajansı)  başvurmuştu.

Hastalığın pençesinde yaşam mücadelesi veren kemik kanseri hastası Hicran, 2 gün önce gözyaşları içinde “İyileşmek istiyorum, lütfen bana yardım edin” demişti. 

Kanserli kızın yürek yakan feryadına hayırseverler sesiz kalamadı ve ajansı arayan hayırseverler Hicran`ın hastane masraflarını üstleneceklerini belirttiler.

Mardin`de Hicran`ı muayene eden uzmanlar, tedavisinin Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`nde yapılabileceğini söylediler. Hicran`ın Çarşamba günü Ankara`ya gideceği öğrenildi.

Allah'ın da kendisini sevindiren hayırseverleri sevindirmesi temenni eden Hicran Çakar, “İLKHA`da haberin çıkmasının ardından hayırseverler bizlere ulaşarak hastane masraflarını karşılayacaklarını söylediler. Tabi tedavinin Ankara`da yapılması gerekiyor. İnşallah Çarşamba günü Ankara`ya gidip muayene olacağım. Hayırseverler de masrafları karşılamaları durumda inşallah eski sağlığıma kavuşacağım. Allah şimdiden hayırseverlerin hayırlarını kabul etsin.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir