• DOLAR 32.83
  • EURO 35.458
  • ALTIN 2520.938
  • ...
Bombalı saldırıda kullanılan aracın enkazı kaldırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne sabah saatlerinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 2 polis hayatını kaybederken, saldırıda kullanılan araç yaklaşık 5 saat süren çalışmanın ardından kaldırıldı.  Saldırganın ise IŞİD militanı İsmail Güneş, olduğu belirtildi.

Gaziantep Pazar gününe büyük bir patlama ile uyandı.  Sabah 09.20 saatlerinde Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen bombalı saldırıda 2 polis hayatını kaybederken, 19'u polis 23 kişi yaralanmıştı.

Saldırıda kullanılan bomba yüklü araç parçalara ayrılırken, patlamanın etkisiyle Emniyet Müdürlüğü binası, Büyükşehir Belediyesi binası, Vergi Dairesi Başkanlığı binası ve GASKİ binası ile çevredeki çok sayıda iş merkezi ile işyerinin camları kırıldı.

Büyük patlamanın sesi şehrin birçok yerinde duyulurken, emniyet müdürlüğü binası önünde yapılan incelemelerin ardından saldırıda kullanılan aracın enkazı belediye ekipleri ve iş makinesi yardımı ile kaldırıldı.

İş makinesinin kepçesine yüklenen araç parçaları olay yerinden götürülürken, trafiğe kapatılan yollar ise tekrar trafiğe açıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 















Bu haberler de ilginizi çekebilir