• DOLAR 32.324
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2299.689
  • ...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep İl Koordinatörlüğü tarafından Nizip ilçesine bağlı Dayıdağı (Bınam) köyünde düzenlenen "Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed(sav)" temalı Kutlu Doğum etkinliği sonrası köy halkı, duygu ve düşüncelerini İLKHA ile paylaştı.

Etkinliğin adeta bir bayram havasında geçtiğini belirten köylüler, Kutlu Doğum etkinliğinin düzenlenmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

Peygamber Sevdalıları Platformu`na köylerinde böyle bir etkinlik düzenlediği için teşekkür eden köy muhtarı Osman Payam, köylerinin Kutlu Doğum etkinliği ile şereflendiğini söyledi.

Köylerinde düzenlenen etkinlikten memnun kaldıklarını belirten Payam, "Bu programın devamını da diliyoruz. Allah (c.c) emeği geçen herkesten razı olsun. Program çok güzel oldu. Geçen yıl gündüz yapıldı. Gündüz iş güç zamanıydı. Fakat bu yıl gece olduğu için kalabalık çok güzeldi. Bütün köylü katıldı.” dedi.

Köylerinde böyle coşku dolu bir etkinlik düzenlenmesinden dolayı çok sevindiklerini dile getiren Mehmet Karakuş, “Kutlu Doğum haftası programı çok güzeldi. Rabbim hayırlı etsin. Allah (c.c) Peygamber Sevdalıları Platformu`ndan razı olsun. Kutlu Doğum etkinliği ile köyümüzü şereflendirdiler. Biz onlardan razıyız, rabbimde onlardan razı olsun. Bu yıl kalabalık daha güzeldi. Program daha güzel oldu. Her zaman bu tür programları isteriz. Köyümüz adına Peygamber Sevdalıları Platformu`na teşekkür ederiz.” diyerek duygularını dile getirdi.

Hz Muhammed'in anlatıldığı etkinliklerin güzel olduğunu belirten Hasan Açıkkan ise duygularını şu şekilde paylaştı: “Peygamber Efendimizin anlatıldığı ve O`nun anıldığı etkinlikler elbette güzeldir. Bugün köyümüzde Hz. Muhammed (sav) hayatı bize anlatıldı. Geçen yıla oranla bu yıl katılım daha yoğun oldu. Bu programda emeği geçenlerden Allah (c.c) razı olsun. Etkinlik öncesi dağıtılan kitaplarda güzeldi. Peygamber Efendimizin hayatı anlatılıyordu.” (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 

 








 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir