• DOLAR 32.367
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.236
  • ...
Batman'da ASKOM toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

5. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı saat 10.30’da Batman İl Ambulans Servisi 112 toplantı salonunda Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Siirt illerinin İl Sağlık Müdürü, ASKOM’dan sorumlu İl Sağlık Müdür Yardımcısı, Halk Sağlığı Müdürü, AASH Şube Müdürü,112 Başhekimi, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı’nın katılımları ile gerçekleştirildi.

Toplantıda; bölgenin ve illerin nitelikli yatak sayıları, acil hasta sevkleri, detaylı bir şekilde tartışılarak, en yüksek verimin alınması için gerekli planlamaların ivedi bir şekilde hayata geçirilmesi kararlaştırıldı.

Toplantıda Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan BODAKÇİ, katılım gösteren illere ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Bodakçi, ilin ve bölgenin acil sağlık hizmetleri açısından kalite çıtasının en üst noktalara taşınmasının gerekli olduğunu vurgulayarak, Batman İl Sağlık Müdürlüğü olarak çevre illere gösterilen hassasiyetin artarak devam edeceğini ve aynı zamanda Batman’ın sağlık turizmi ve nitelikli sağlık hizmetleri açısından cazibe merkezi olması açısından planlı ve kararlı  bir şekilde  ilerlemeye devam edeceklerini  belirtti.

Toplantıya katılan çevre illerin sağlık yöneticileri, Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi’ya sürdürülen sağlık politikaları için teşekkürlerini sunarak, Batman’daki sağlık hizmetlerinin sadece Batman için değil tüm bölge illeri için ihtiyaca cevap veren bir hizmet kapısı olduğunu dile getirdiler.

Karar metninin imzalanmasıyla toplantı son buldu.(İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir